Oriëntaalse buikdansshow

Ben je op zoek naar een betoverende en vrolijke show?
Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.  Wil je zelf de oriëntaalse buikdans ervaren met een groep vriendinnen of collega’s? Kijk dan op deze pagina voor workshops en vrijgezellenparty’s.

Oriëntaalse dansshow is voor allerlei culturele, theatrale en feestelijke gelegenheden bij particulieren of bedrijven. Een memorabele show met moderne Egyptische of Turkse kostuums. Dansend in klassieke stijl of folklore met stok of zills. Een dramatische sluierdans, een vurige drumsolo. Live darbuka of een heel orkest. Bekijk de filmpjes hieronder voor een impressie van de shows. Of beleef het echte werk als je een show boekt van Kismet Bellydance. 

Groep Kismet Bellydance

Bestaat uit 9 danseressen onder leiding van Mena Leila. Kismet heeft een repertoire van Turkse, Arabische en Gypsy dansen en kostuums. Gracieuze slangenbewegingen en vurige drumsolo’s  wisselen elkaar af. Deze vrolijke groep weet hoe je een feestje kan bouwen. Kismet geeft shows op festivals, bruiloften, vrouwenfeesten en in (theater)voorstellingen. Bekijk de pagina van Kismet. 

 

Videos