Deze lijst der lijsten bestaat uit ambitieuze en ondernemende vrouwen, die inspireren door wie ze zijn en wat ze doen. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en een verschil hebben gemaakt. Door de aanmelding maakt Mena Leila kans op een plekje in de VIVA400-lijst én misschien neem zij na de feestelijke uitreiking in november wel een VIVA400-award mee naar huis.

Dit is waarom Lisette de Jongh Mena Leila Kilani heeft opgegeven voor VIVA400: “Mena Leila zet zich met de geweldige campagnes van Womanlink in voor de emancipatie van meisjes en vrouwen en dit doet ze op originele en treffende wijze. WomanLink versterkt de positie van vrouwen door vrouwen en vrouwenorganisaties te linken via een toegankelijk platform. Dit platform stimuleert verbinding en biedt inspiratie, geeft inzicht in en creëert bewustwording van maatschappelijke thema’s met betrekking tot vrouwenzaken. Daarnaast is Mena Leila ook organisator van TedXAlkmaar.”

Mena: “Een grote eer, ik ben genomineerd voor de VIVA400, een lijst met wereldverbeteraars, technista’s en slimme koppen. Wanneer veel mensen op mij stemmen, kan ik nog meer kan betekenen voor mijn werk op het gebied van vrouwenemancipatie bij WomanLink en mijn vrijwilligerswerk bij TEDxAlkmaar dat op 21 januari in de Grote Kerk plaatsvindt.”

Bron: Alkmaars weekblad