Workshops

Buikdansworkshops

Bewegen met de heupen, schudden met de schouders, rollen met de buik en gracieus bewegen met de armen. In 1 uur leer je de basistechnieken van de buikdans. In 2 uur leer je extra een dans met de sluier. Muntgordels voor iedereen om te dragen tijdens de workshop zijn inbegrepen. Geschikt voor (bedrijf)feestje, vrijgezellenparty’s. Ook in combinatie met een optreden van Kismet Bellydance.

Vrijgezellenparty

Een leuke middag met vriendinnen? In deze workshop leer je in een gezellige sfeer de basistechniek van de buikdans. De bruid wordt mooi aangekleed en de vriendinnen krijgen allemaal een heupdoek met muntjes om. Leer bellydance moves die op elk feest kan de show stelen. De workshop kan op een eigen locatie of in een dansstudio. Een vrolijke en swingende ervaring voor met vriendinnen, zussen en schoonfamilie.  Ook in combinatie met een show van Kismet Bellydance.
Geschikt voor vrijgezellenparty’s, bridal showers, vrouwenfeesten.

Lezing en dansworkshop Zigeunersdans 

Zigeuners over de hele wereld hebben een leven vol pijn en vreugde. Dat zie je terug in hun dans. In de workshop neem ik je mee op reis van India, langs Andalusië, het Ottomaanse rijk en uiteindelijk om het kampvuur met tamboerijnen in Roemenië. Je leert de basis passen en handgebaren van de diverse stijlen en krijgt informatie over de zigeuner met beeldmateriaal.   

Kinderfeestjes

Laat uw dochter omtoveren tot een Jasmine en in een sfeervolle ruimte buikdans bewegingen met vriendinnetjes leren. Erna een dansje opvoeren voor de ouders!